Γνωρίστε μας


Η Άλφα Quality Foods είναι μια εμπορική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2013 με σκοπό τη τοποθέτηση και προώθηση επιλεγμένων προϊόντων διατροφής στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εκπροσωπεί, τους καλύτερους οίκους και προϊόντα, επενδύοντας στους ανθρώπους της, παρέχοντας τους πλήρη εκπαίδευση και τα κατάλληλα μέσα για να μπορούν να αποφέρουν άρτια αποτελέσματα, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών που υπάρχουν στην αγορά.

 
 

Ο Στόχος μας


Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη διαρκή αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων για την κάλυψη των σύγχρονων διατροφικών αναγκών, στόχος μας είναι να εκπροσωπούμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα προστιθέμενης αξίας και να στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές.

Όραμα & Αποστολή


Το όραμά μας στην Άλφα Quality Foods είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τα χαρακτηριστικά που αποτελούν το εταιρικό μας αποτύπωμα στη κοινωνία και την οικονομία, θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην τεχνογνωσία και στην επιχειρηματικότητα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος όλων των πελατών μας.

 
 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


Σε μια κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, κανείς μας δεν μπορεί να μένει απαθής. Όλοι μας έχουμε την ίδια ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με προκλήσεις που αφορούν την αποδοτικότητά της αλλά και την παρουσία της ως αναπόσπαστο μέλος του οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.

Για εμάς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, σχετίζεται άμεσα με την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης. Φροντίζουμε να έχουμε σύγχρονο και με αντιρρυπαντική τεχνολογία στόλο αυτοκινήτων, ενώ η ανακύκλωση σε πολλά επίπεδα αποτελεί καθημερινότητα. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε, για ένα πιο πράσινο περιβάλλον και μια πιο βιώσιμη κοινωνία, βασιζόμενοι στα σωστά πρότυπα.