Γέννημα θρέμμα Αγγελάκη, είναι ένα μοναδικό πρωτοποριακό και πατενταρισμένο ελληνικό κοτόπουλο το οποίο έχει εκτραφεί με σεβασμό και φροντίδα απαντώντας στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του ανθρώπου.

Ελαιοπουλάκι το μοναδικό

Το Ελαιοπουλάκι με τη μοναδική διατροφή του, βασισμένη στο καλαμπόκι και το ελαιόλαδα, έχει κερδίσει τη θέση του στο Ελληνικό τραπέζι και κατακτά και τις αγορές του εξωτερικού, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή διατροφή. Το κρέας του είναι τρυφερό και χυμώδες, με συμπαγή δομή και χρυσαφένια απόχρωση.

Η διατροφή του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητά του. Τα δημητριακά, με πρωταγωνιστή το καλαμπόκι, συνοδεύονται από το αγνό ελαιόλαδο πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Ως γνωστό, το λάδι της ελιάς σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του Σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με το ιχνοστοιχείο Σελήνιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες, μας χαρίζει ένα κοτόπουλο που αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.

Το Ελαιοπουλάκι ξεχωρίζει για:

✓ Το χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα και το κρέας που προσδίδει ο συνδυασμός του Ελαιολάδου με το καλαμπόκι στη διατροφή του
✓ Την πλούσια γλυκιά γεύση
✓ Το ζουμερό κρέας
✓ Την υψηλή περιεκτικότητα σε Σελήνιο χάρις στη Βιταμίνη Ε που περιέχει το ελαιόλαδο, η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του Σελήνιου που περιέχει η 100% φυτική τροφή των πουλερικών
✓ Τη θωράκιση του οργανισμού μας με τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το πλούσιο σε Σελήνιο Ελαιοπουλάκι

Το Ελαιοπουλάκι και οι ευεργετικές του ιδιότητες

Το Ελαιοπουλάκι τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% ελαιόλαδο, ενώ έχει κρέας πλούσιο σε Σελήνιο. Το Σελήνιο είναι ένα θεμελιώδους σημασίας ιχνοστοιχείο για την υγεία του ανθρώπου.

Καταναλώνοντας μόλις 100g Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε περίπου το 49% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

✓ στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού
✓ στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
✓ στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό στρές (αντιοξειδωτική δράση)
✓ στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

Αν αναζητάτε λοιπόν μια νέα θρεπτική εμπειρία στην καθημερινότητά σας, που θα απογειώσει τη γεύση σας, ενώ ταυτόχρονα θα έχει πρόσθετα οφέλη για τον οργανισμό σας, δοκιμάστε το Ελαιοπουλάκι!